wtorek, 7 lipca 2015

TOSTY Z GRILOWANĄ PIECZARKĄ I SEREM



Składniki:

2 kromki ulubionego pieczywa tostowego
2 duże pieczarki
2 szczypty czosnku w proszku
60g sera cheddar lub mozzarella
olej
sól i pieprz

Wykonanie:

Pieczarki zgrilować na patelni grillowej. Pieczywo tostowe skropić olejem (u mnie rzepakowy), położyć pieczarki i posypać czosnkiem w proszku. Ser zetrzeć na tarce i równomiernie rozłożyć na kanapkach. Zapiekać w piekarniku. Ja wykorzystałam opcję szybkiego grilla - 3 minuty w 200C i gotowe. Smacznego!


2 komentarze:

  1. fajnie przeczytać znowu przepis u Ciebie! smakowity!

    OdpowiedzUsuń
  2. Dzięki :) ostatnio u mnie kiepsko z czasem. Za krótka doba, więc i wpisy dużo rzadziej się pojawiają.

    OdpowiedzUsuń